Varvetstipendiet och kranskulla

December började med trevligheter!

Bland tuffa pass och svettiga träningskläder var det kring andra advent dags att klä upp sig och gå på GFIFs jullunch där jag fick mottag Varvetstipendiet. Göteborgsvarvet delar ut stipendiet till en kvinnlig respektive manlig löpare som presterat bra under året som gått. Förutom en summa pengar får stipendiaterna vara kranskulla vid det kommande Göteborgsvarvet. Så till vår ska jag på Göteborgsvarvets upploppet försöka springa ikapp segraren och hänga kransen kring halsen. Sist jag gjorde det var på Lidingöloppet 2011, i Lidingödräkt och allt! Då hann jag inte ikapp…

Jag får alltså en ny chans, den ska jag ta!

Göteborgsvarvet Jullunch 2014

Foton: Anders Sjögren, Decabild

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>