Gala och galaj

Förra veckan var det friidrottsgalan på Waterfront i Stockholm. Roligt att det arrangeras igen och kul att få klä upp sig! Jag var nominerad till Årets kvinnliga prestation på Finnkampen tillsammans med Lovisa Lindh och Charlotta Fougberg. Jättekul att vi tre träningskompisar var nominerade till samma pris! Vi har sporrat och hjälpt varandra till utveckling, och alla har vi kämpat och är värda utmärkelsen!

Jag fick priset och det känns som pricken över i:et efter den här häftiga säsongen. Detta ger extra energi till grundträningen och de tuffa passen som jag har framför mig för att kunna prestera som bäst nästa sommar. Tycker också det var roligt att tidningen hemma i Nacka uppmärksammade detta pris, här.

Friidrottsförbundet utnämnde mig till septembermånads friidrottare. Stort tack säger jag, och vill ni läsa hela den intervjun med mig hittar ni den här.

Foto: Ryno Quantz

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>