Train in Spain

IMG_4912

Testar hälsenan på en tio minuters jogg. Kul!

Hej från träningsläger i Spanien!

För omväxlingsskull och för att jag ändå inte kan springa så mycket just nu, bestämde jag mig för ett träningsläger i värmen! Här i Torremolinos i Spanien hänger jag med min gamla klubb IFK Lidingö som tog mig under sina vingar och lät mig få följa med (tack tack tack!). Och det är nog precis vad jag behövde! Lite sol, lite pool och lite omväxlande träning och annan utsikt från crosstrainern än från maskinerna hemma på gymmet i Gbg. Eftersom jag varit dålig på att få till wet vest-pass passar jag på att utnyttja poolerna här, vilket är grymt; jag har ju både inomhus-, utomhus och hotellpoolen att välja på. Snacka om variation!

Jag har också tagit mina första löpsteg på flera veckor. 10 minuter löpning och det gick överraskande bra! Så imorgon, tre dagar sedan sist, ska jag testa min hälsena igen och dra med mig själv ut på några tröskelintervaller. Spännande minst sagt.

Det var läget från lägret!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>