Terrängveckorna

… som blev en.

I slutet av oktober gick terräng-SM i Uddevalla. Eftersom jag tävlat hela sommaren och tog en välbehövlig vila i september så valde jag att inte ha något jättefokus på terrängsäsongen i höst. Däremot vill man ställa upp för klubben och springa terräng-SM när de kallar! Jag anmälde mig på 4 km och åkte med låga förväntningar till tävlingen. Men loppet kändes bra, jag kunde ta rygg på täten och ha en positiv känsla – något jag saknat under mina tidigare terränglopp. Det blev en andra plats för mig och dessutom ett lag-guld för SAIK. Terränglopp har tidigare inte varit min favorit, men vad vet jag, det kanske ändrar sig?

I och med SM-loppet blev jag uttagen till terräng-NM 7,5 km som var nu i helgen! Kändes verkligen som en utmaning eftersom jag sällan springer längre terränglopp. MEN, en förkylning satte stopp för tävlandet och jag fick lämna återbud.

That’s about that. En kort sammanfattning av min en vecka korta terrängsäsong!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>