Nya utmaningar – Enskild firma

Sådär några veckor efter avslutade studier och examination tycker jag att det är dags för nya utmaningar. Förutom löpningen MÅSTE jag ha något vid sidan om, annars kommer jag ha gått under efter bara några veckor. Helst ett par bollar i luften samtidigt, det mår jag bra av!

Därför startar jag EGET! Känns som en lagom utmaning att lära sig allt vad det innebär med bokföring, skatter, faktureringar osv. Men det ska bli riktigt kul!

Det bästa av allt är att jag har en grym första kund. Hufvudstaden. Det är ett av Sveriges största fastighetsbolag och de äger bland annat NK-husen i både Göteborg och Stockholm. Jag kommer sitta som ensam från marknadsavdelningen här i Göteborg, med titeln marknadskoordinator. Detta kommer bli lärorikt, minsann!

Så välkommen till världen, Klara Bodinson Enskild firma!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>