Friidrottsgalan – och nominerad!

I torsdags förra veckan gjorde den årliga Friidrottsgalan entre igen efter några års uppehåll. Som vanligt arrangerades galan i Stockholm, så det fick bli en liten tripp dit upp. Jag passade på att hälsa på hemma, träna med min gamla fina klubb Lidingö och springa ett pass med Spårvägen. Älskar att hälsa på hemma, springa på nostalgiska stigar i Nacka och vara på Bosön som var som ett andra hem för ett herran massa år sedan. Ja, tänka sig, vad tiden går fort.

Friidrottsgalan arrangerades på Munchenbryggeriet och vi var många på plats, tror vi var uppe emot 450 pers. Jag hade lyckan att vara nominerad till Årets kvinnliga prestation på Finnkampen. Så kul, och jag njöt av kvällen! Alla kvällens nomineringar finns här. Det blev inget pris för mig denna kväll MEN coach fick Årets tränare – tjihoo för det! Det var välförtjänt.

IMG_8854

Foto: Ryno Quantz, Svensk Friidrott

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>