Sedan sist…

Long time, no updates! Men här kommer en liten:

Det har hunnit bli vår, hunnit bli sommar. Jag har hunnit bli 25, och hunnit bli 25 och sju veckor och tre dagar.

Tävlingssäsongen har ju också dragit igång, sedan länge. Jag stack iväg till Sydafrika under majmånad som en sista förberedelse att göra mig racingklar. Första tävlingen sprangs på hemmaplan och Slottskogsvallen. Nästa tävling blev i Polen och Bydgosczs. Båda loppen var blåsiga, sprang mot mig själv och klockan och loppen slutade på 10.05 (3000m hinder).

SPORT Track&Field

Lag-EM. Foto: Deca text&bild.

Under midsommarhelgen besökte jag Ryssland. Lag-EM arrangerades nämligen i Cheboksary, en liten stad ute på vischan. Jag var uttagen på 3000m slätt, ett tufft lopp med Europaeliten som motstånd. Kul nog blev det en långsam öppning de första två kilometrarna vilket gjorde att jag i alla fall fick känna vibbarna av täten. Innan en långspurt sista kilometern. Pers blev det tillslut, 9.32!

Sedan blev det äntligen några fler hinderlopp! Först i ett väldigt varmt Madrid, där jag efter ett lite bökigt lopp äntligen fick ta mig ner på lite snabbare tider och slå personligt rekord! Tiden, 9.52,34.

SPORT Track&Field

Karlstad GP. Foto: Deca text&bild.

En och en halv vecka senare var det dags för ett hinderlopp igen. Denna gång på Karlstad GP. En härlig sommarkväll, kanonväder, lite vind, och ett jämt och bra startfält. Tyvärr blev det inget VM-kval här men tog med mig ett personligt rekord igen, 9.51,07. Efter loppet var det bara att sticka hem till Göteborg och byta väska – dags för höghöjdsläger i St. Moritz!

 

2 thoughts on “Sedan sist…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>