Kutar som aldrig förr

Träningen rullar på bättre än någon annan höst, vad jag kan minnas. De senaste veckorna har jag matat mil, kutat backar, och haft trötta ben så att jag skakat. Har minskat antal vilodagar från en gång i veckan till var tionde dag. Kan låta som en liten skillnad men det känns i kroppen lite extra! Å andra sidan har jag ökat antalet alternativa pass; cykel eller cross, vilket känns sunt ur skadeaspekten. Man får inte slita ut sina löparben. Motivationen efter sommarens pers hänger också kvar och peppar. Jag känner mig taggad, och stark! Det är inte ofta jag njutit av en tuff grundträningsperiod, men jag börjar gilla denna höst.

Och till råga på det. Jag har ju min stöttning i ryggen, Saucony. Med dessa snyggingar ska jag bli snabb som tusan.

 

IMG_0016

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>