Inget EM

Med cirka en månad kvar till sista kvaldag till EM fick jag reda på att det inte bara är en överansträngd hälsena jag gått och dragits med sista tiden. På hälen finns även en kärlinväxt och på insidan av hälen en inflammerad hälsena. Så, jag inser att chansen att ta mig till EM är borta och istället väntar ytterligare veckor alternativ träning i sommar innan jag får ta första löpstegen igen. Depp depp, men jag kommer igen.

Just nu för att orka fortsätta den alternativa träningen som jag redan kört på med i fem månader tar jag en-två veckor med lugnare träning, och låter kropp och knopp få vila lite. Då hinner jag också få sista stötvågsbehandlingen som är planerad nästa vecka, och återhämta mig lite från den innan jag tar tag i den alternativa träningen på riktigt igen. That’s the plan. Sedan har jag väl en frisk och glad fot igen? JAJEMEN.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>