Hos Trendenser

För er som inte hört talas om Trendenser.se så är det en av Sveriges största inredningsbloggar som drivs av Frida Ramstedt. Sedan september är jag Fridas praktikant vilket är fantastiskt inspirerande! Att få vara med i uppdragen och få se hur det går till bakom kulisserna ger verkligen blodad tand på att arbeta inom branschen. Dessutom blir jag väl omhändertagen av snälla Frida, så jag trivs väldigt bra!

Och projekten då? Jo, vi har inrett och fotat till olika kunduppdrag, fotograferat till bloggen, sprungit på en drös second hand butiker och besökt Ikea ett antal gånger. Dessutom började vi juldekorera i oktober. Medan vi fixade Granits skyltfönster gick tanterna förbi utanför, muttrandes att ”.. inte är det väl dags för jul än..”.

Denna julskyltning kan ni förresten se i alla Granits butiker i hela Sverige!

IMG_4607

Vi har också börjat fixa i ordning Trendensers nya kontor, som för övrigt är så stor att allt man ställer in bara ”försvinner” i rummet. Riktigt häftig gammal fabrikslokal! Bland annat har vi påbörjat projektet med att göra en tavelvägg och ägnade en dag åt att åka runt till olika ställen och köpa tavelramar. Det resulterade i runt 40 nya tavelramar. Det ni, vi snackar stora väggytor!

IMG_5116

IMG_5483

Lokalen. Och planeringen av nya tavelväggen över en frukost och kaffe.

Mer kan jag inte berätta ännu, men fler projekt är på gång! Uppdaterar mer så småningom.

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>